available on appstore

 

 

Thomas Mygind Christensen

 

“Er der ikke børnebøger nok?

Jo, der er rigtig mange børnebøger og der er også mange rigtigt gode børnebøger.

Men i takt med at de digitale medier i stigende grad er det sted som selv de helt små børn finder underholdning, er det min oplevelse at den traditionelle børnebog ikke helt har fundet sin hylde endnu. Som småbørns far har jeg selv måtte lede forgæves i forsøget efter en bog der ikke - enten er døde sider der kan bladres mens en kendt person oplæser historien, eller i den anden grøft - hvor det hele bliver puzzels, point, vold og ballade. “

 

“Mit ønske med Oscar og Olivia var - udover at lave en flot bog og en god historie - at udnytte de muligheder der ligger i de digitale medier for musik og bevægelse i billederne men uden at det tager overhånd. læseren/lytteren skal stadig sidde med den samme fornemmelse i kroppen som når man sidder med en traditionel bog, men understøttet af musik og bløde bevægelser synes jeg man får en meget mere spændende og opslugende oplevelse.”

 

“Som småbørns far har jeg selv måtte lede forgæves i forsøget efter en bog der ikke - enten er døde sider der kan bladres mens en kendt person oplæser historien, eller i den anden grøft - hvor det hele bliver puzzels, point, vold og ballade. “

 

 


 

Appen på vej som bog

 

Til højre kan du finde en lille film om vores App "Oscar og Olivia på rumeventyr" på vej som bog! Appen har allerede været så stor en succes, at efterspørgslen på en fysisk bog har været overvældende. Det har muliggjort at vi nu også laver den som - ja, som bog;0) Du kan vinde bogen hvis du tilmelder dig vores facebook side. Du kan også finde den og den næste bog i rækken “Oscar og Olivia og snotdragen” i udvalgte boghandlere samt biblioteker.

 

“Det er fantastisk og se hvor godt modtaget appen er blevet modtaget, det har overgået vores vildeste forventninger. At det så samtidigt gør det muligt at udkomme som bog er en drøm der går i opfyldelse”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  thomas